Tegyünk jót együtt, ezerrel!

2023. 11. 11.
ÍRTA: Európa Szívében Alapítvány

Adventi, közösségi adománygyűjtést hirdet a Szent István Intézet és az Európa Szívében Alapítvány!

Adventi, közösségi adománygyűjtést hirdet a Szent István Intézet és az Európa Szívében Alapítvány!

Tegyünk jót együtt, ezerrel!

A gyűjtés során – első célkitűzésként – 1000 kg „jóságliszt” megvásárlására gyűjtünk adományokat, mely csomagokat nevelőszülők által működtetett családokhoz juttatunk el egy kis adventi figyelmességként!

A kezdeményezést a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató számára szervezzük, akik nagyjából 2000 nevelőszülővel dolgoznak együtt azért, hogy minden gyermek, akikről vérszerinti szülei lemondtak, vagy más ok miatt kerültek állami gondoskodásba, igazi, szerető családban nőhessen fel.

Célunk, hogy a nevelőszülők családjaihoz eljuttassuk a karácsonyi készülődéskor hasznos, süteménykészítéshez is használható liszt-csomagokat.

A „jóságliszt” egy játékos lelkigyakorlatra hívó többletüzenetet is hordoz: arra buzdítjuk a családokat, hogy a családban ki-ki egy másikat segítő, figyelmes gesztusa után egy-egy kanál lisztet tegyen félre, hogy a szükséges mennyiség összegyűjtése után megsütve a család kedvencét, még finomabb, a cselekvő szeretet „ízével” átitatott sütemény kerülhessen az ünnepi asztalra.

Most arra hívjuk Önöket, hogy 1000 Ft felajánlásával (természetesen ha valaki szeretne több felajánlást adni, azt külön köszönjük!) csatlakozzanak hozzánk, lepjük meg közösen a családokat, tegyünk jót együtt, ezerrel!

Az adományokat advent harmadik hetében juttatjuk el a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz, akik továbbítják a családoknak. Az átadásról ezen a felületen is beszámolunk majd Önöknek.

Ha éreznek késztetést az akcióhoz való csatlakozásra, december 17-ig várjuk kedves felajánlásaikat az Európa Szívében Alapítvány számlaszámára:

11705008-20482444-00000000

A közleménybe tüntessék fel: „Tegyünk jót ezerrel!”

A támogatók között 5 db Szent Istvánt ábrázoló pólót sorsolunk ki!