Környezet

E-mail Nyomtatás PDF

Környezetvédelem és környezeti katasztrófák után humanitárius segítségnyújtás különféle adománygyűjtéssel és annak a rászorultakhoz való eljuttatásával. Eddig megvalósult programok:

- 2005 - A Bánság romániai részén négy magyar települést öntött el az elmúlt száz év legnagyobb árvize. A Temes megyei Jánosföldén közel 130 épület, míg a szomszédos Óteleken közel 200 ház omlott össze. A több mint 50 négyzetkilométeres, majdnem Balatonnyi összefüggő vízréteg helyenként két méter mély. A közel ötezer kitelepített ember sátrakban vagy a szomszéd falvakban húzta meg magát. A károsultak részére 3 napon keresztül végeztünk ruha-, takaró-, élelmiszer- és pénzadomány-gyűjtést Budapesten, majd azt két kamionnal június 4.-én jutattuk el Ótelekre. (lásd: Galéria)

 

- 2006 - Idén is volt Árvíz ám most nem adományokra, hanem dolgos kezekre volt szükség, ezért alapítványunk aktivistái Szentendre környékén próbált meg a védekezésben segédkezni, mi több felhívásunkra több jelentkezőt tudtunk "kiközvetíteni" a Pest Megyei települések gátjaira!


Módosítás dátuma: 2011. december 27. kedd, 18:35